SALO CUP PARIVIESTI 28.7. Suomusjärvellä.

12.7.2020 klo 14:30

Salo Cup osa 3: -Neljän mailin pariviesti suunnistetaan tiistai-iltana 28.7.20 Suomusjärvellä, Sisumaja. Ratamestarina juonii Mauri Sinnelä, SuSi
Salo Cup osa 3: -Neljän mailin pariviesti suunnistetaan tiistai-iltana 28.7.20 Suomusjärvellä, Sisumaja. Ratamestarina juonii Mauri Sinnelä, SuSi

Salo Cupin uutuus pariviesti suunnistetaan iltakilpailuna heinäkuun viimeisenä tiistaina 28.7. klo 18. alkaen. Viesti kisataan Suomusjärvellä Sisumajan arvaamattomissa ja haastavissa maastoissa. Ratamestari on suunnistuksen kaikki metkut osaava Mauri Sinnelä, Suomusjärven SiSu. Illan päätteeksi majalla lämpiää sauna ja uimaankin pääsee suoraan lauteilta. Kisan ilmoittautuminen on avattu ja ilmoittautua voi aina perjantai-iltaan 24.7. asti sähköpostilla: risto.gustafsson@gmail.com. Osallistumismaksu on 15€/pari. Tervetuloa suunnistamaan "iltarasti tuttujen kanssa".

*Kilpailuohjeet pariviestiin: -Kilpailuohjeet ovat yhtäläiset yksilökilpailun ohjeiden kanssa muutamaa erityisohjetta lukuun ottamatta. Lue Salo Cup-kilpailuohjeet sekä oheiset erityisohjeet. 
Pariviestin erityisohjeet: Pariviestissä kaksi suunnistajaa muodostavat jokkueen. Kaikki ikä, sukupuoli tai seurastatus yhdistelmät ovat sallittuja. Kilpailussa on käytössä tasoitukset (neljän mailin ikähyvitys). Pariviestiin ilmoittautuneet joukkueet saavat kilpailunumeron, joka on painettu karttaan. Kukin viestijoukkue voi suunnistaa vain omalla kilpailunumerolla merkityillä kartoilla. Rintanumeroita ei käytetä. Kisassa käytetään hajontarasteja. Viestin kaikki osuudet ovat saman tasoisia. Kilpailussa juostaan neljä mailin mittaista viestiosuutta. Viestijoukkueen molemmat jäsenet juoksevat kaksi osuutta. Osuudet juostaan vuorovälein. Sama suunnistaja ei saa juosta kahta osuutta peräkkäin. Lähtö: -Sovellettu yhteislähtö.  Joukkueen molemmat suunnistajat käyttävät samaa emit-kortia. Emit-kortti on kuin viestikapula, jonka edellisen osuuden suunnistaja antaa vaihdossa seuraavan osuuden suunnistajalle. Vaihto on tapahtunut, kun emit-kortti on siirtynyt kilpailijalta toiselle. Vaihdossa edellisen osuuden suunnistaja antaa uuden kartan seuraavan osuuden suunnistajalle. Kartat ovat karttatelineessä. Mahdolliset vaihtorikkeet käsitellee kilpailun johtaja.  Kilpailun voittaja ratkeaa hyvitetyn kokonaisajan perusteella. 

Ilmoittautumisen yhteydessä pariviestijoukkueen tulee ilmoittaa molemman suunnistajan ikä, mahdollinen seura, sekä kisassa käytettävän emit-kortin numero. 

Ilmoittautuminen sähköpostilla risto.gustafsson@gmail.com

 

SV toimitus