kuule metsän kutsu!

kuntosuunnistajalle – seuroille - neljä osakilpailua – kokonaiskilpailun voittajat palkitaan – ei vaadi suunnistuslisenssiä.

kilpailukutsu kuntosuunnistajille: -tosikoille ja tosi veitikoille.

Salo cup

Tervetuloa osallistumaan kuntosuunnistajien Salo Cuppiin. Salo Cuppia suunnistetaan kaudella 2018 neljä osakilpailua. Kuntoilijoiden oma Cup on matalan kynnyksen kaveriurheilua ”iltarastituttujen kesken”.

Sarjat: H ja D yleiset, ikähyvitykset.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen seitsemän vuorokautta ennen osakilpailun starttia sähköpostilla: janneuolevi@gmail.com tai risto.gustafsson@smail.fi ilmoittautua voi myös tekstiviestillä ja WhatsAppilla numeroon 0407387281/Uolevi tai 0400471363/Risto. Järjestäjän toiveena on että seurat ilmoittavat omien suunnistajien määrän kootusti yhdellä ilmolla esimerkiksi: -24.4. Kavilan sprinttiin Muurlasta osallistuu viisi (5) suunnistajaa. Terveisin Satu.

Kalenteri:

24.4. Sprintti: Kavila (moottoriradan puoleinen polkurikas maasto) Opastus Salo-Tammisaaritie 52, navigointi: kavilannummentie 150.

12.6. Keskari: Myllyniittu, Opastus Salo-Tammisaaritie 52, navigointi: Rankosintie 108.

11.9. Pitkä: Laviakallio, navigointi: Sauruntie 910.

20.10. Yösuunnistus, palkintojen jako ja  sauna: Onnelannummi (Salon Viestin kartta), navigointi: Teijo, Kirjakkala, sauna.

Matkat: Lyhyet radat: -24.4. Sprintti 2.5km, 12.6. keskari 3-4km, 11.9. pitkä 4-5km ja 20.10. yösuunnistus 3-4km+sauna.

Leimausjärjestelmä: Emit-leimaus.

Tulospalvelu: Osakilpailukohtaiset tulokset sekä kokonaiskilpailun tilanneseuranta on luettavissa Rasti Perniön ja Salon Vilppaan kotisivuilla sekä Salon Seudun Sanomien TULOSPÖRSSI-palstalta.

Kilpailukeskus: Keskus.

Paikoitus: Paikoitukseen soveltuva alue tai tienvarsipaikoitus.

Navigointi osoite: Katso SALO CUP-kalenteri.

Lähtö: Lähdöt klo 17:30-18. Väliaikalähtö. Lähtökynnys 2min tai tilanteen mukaan.

Kartta: Mittakaava on 1:7 500 ja käyräväli 5m. Kartat ovat tulostettu ja valmiina muovisuojuksessa. Rastimääreet on painettu karttaan. Irtomääreitä on saatavilla lähdöstä. Karttanäyte:

Maastot: Varsinais-Suomalaista talousmetsää ja kansallispuistoa.

Pukeutuminen, peseytyminen, wc ja ravintola: Pukeutuminen kenttäolosuhteissa. Ei peseytymismahdollisuutta. Kilpailukeskuksessa ei ole WC:tä eikä ravintolapalveluja.

Kilpailuohjeet: Emit-leimausjärjestelmä. Toiminta kuten iltarasteilla. Jokaisella kilpailijalla tulee olla oma emit-kortti. Emit nollataan kilpailukeskuksessa ennen lähtöön siirtymistä. Lähdössä on nähtävillä mallikartta. Mittakaava on 1:7 500 ja käyräväli 5m. Kartat ovat tulostettu ja valmiina muovisuojuksessa. Rastimääreet on painettu karttaan. Irtomääreitä on saatavilla lähdöstä. Kartan saa lähtöhetkellä. Kilpailuissa ei ole EA-ryhmää. Jokaisen suunnistajan velvollisuus on auttaa sen tarpeessa olevaa henkilöä.

Neljän osakilpailun yhteistulosten selvittyä sarjojen parhaat palkitaan Uolevi Nurmen suunnittelemilla SALO CUP-kiertopalkinnoilla ja jaetaan arvontapalkintoja. Seuramestaruuden voittajat palkitsee seura.

CUP-pisteytys: -Kunkin osakilpailun 15. nopeimmalle suunnistajalle (Sarjat D ja H yleiset, ikähyvitykset) jaetaan pisteitä seuraavasti. 1. 60p, 2. 40p 3. 30p, 4. 20p ja 5. 15p, 6. 10p, 7. 9p, 8. 8p. etc. siten että tuloksissa 15. suunnistaja saa 1. pisteen. Yösuunnistuksesta jaetaan tuplapisteet.

Osanottomaksu: Karttamaksu 5€. Käteismaksu.

Toimihenkilöt: Kilpailun johtaja Risto Gustafsson. Tiedottaja Uolevi Nurmi. Ratamestarit Risto Gustafsson ja Uolevi Nurmi. Järjestäjät Rasti Perniö ry ja Salon Vilpas ry.

Kielletty alue: Harjoituskiellossa on kilpailussa käytettävät alueet aina starttipäivän iltaan asti.

Oheiskilpailut: Salo Cup on samalla järjestävien seurojen seuramestaruuskilpailu.

Tervetuloa suunnistamaan!